Het is mogelijk om meer items te koop aan te bieden dan je huidige winkelabonnement toelaat. Hoewel je winkelabonnement een maand geldig is, kan je op elk moment kiezen voor een hoger abonnement.

We betalen u het verschil terug voor de niet opgebruikte periode van je abonnement via de betaalwijze die is vermeld bij het aangaan van het huidige abonnement.

Je kan kiezen uit een van de vier onderstaande abonnementen:

• Standard (van 1001 tot 10.000 items)
  • Advanced (van 10.001 tot 100.000 items)
  • Premium (van 100.001 tot 1.000.000 items)
  • Ultimate (vanaf 1 miljoen items en meer)

Om een hoger winkelabonnement te nemen

1. Ga naar de pagina "Abonnementen en diensten"
  2. Onder “Mijn winkelabonnement” klik je op "Een betaalmethode toevoegen"
    Als je al een betaalwijze hebt gekozen, kan je meteen naar stap 6.
  3. Kies voor PayPal of Mangopay als betaalwijze
    Wat Mangopay betreft, kan je kiezen tussen een gekoppelde kredietkaart of een overschrijving van je saldo
  4. Klik op de knop om de betaling te valideren.
  5. Een bevestigingsbericht geeft aan dat de betaalwijze is vastgelegd
  6. Onder “Mijn winkelabonnement” klik je op “Wijzigen
  7. Selecteer het abonnement dat je interesseert afhankelijk van het aantal items die je te koop wilt aanbieden.
  8. Klik op "Opslaan en doorgaan"
  9. Een bevestigingsbericht: geeft aan dat de betaalwijze is bijgewerkt
  10. Je kan meteen extra items te koop aanbieden in je winkel