De API Pass is een abonnement dat uitsluitend bedoeld is voor leden die een professioneel account hebben op Delcampe. Naast Het feit dat je professionele verkoper moet zijn, moet je eveneens eigenaar zijn van een e-shop.
API Pass biedt toegang tot onze API waardoor je de verkopen op jouw website kan synchroniseren met deze in je Delcampe-winkel.
Voor meer informatie over de API Pass en de kostprijs ervan, verwijzen we naar de pagina "Winkelabonnementen".

Opgelet: de API Pass komt niet in de plaats van een winkelabonnement. Om te kunnen verkopen moet je beschikken over een winkelabonnement. Voor meer informatie over de winkelabonnementen, verwijzen we naar de pagina"Winkelabonnementen".

Hoe kan ik me abonneren op de API Pass?

1. ga je naar de pagina “Abonnementen en Diensten
  2. Onder “Diensten” tegenover “API Pass”, klik je op “Toevoegen”
  3. Kies voor PayPal of Mangopay als betaalwijze
    Wat Mangopay betreft, kan je kiezen tussen een gekoppelde kredietkaart of een overschrijving van je saldo.
  4. Klik op de knop om de betaling te valideren.
  5. Een bevestigingsbericht geeft aan dat je nieuwe abonnement is geactiveerd tot de volgende maand.
  6. Een link “Mijn API-sleutels” verschijnt in het deel “API Pass”, klik erop om de API-sleutels te bekomen.

API Pass wordt automatisch verlengd voor elke kalendermaand. De verlenging wordt automatisch aangerekend en wordt in mindering gebracht van je PayPal- Of Mangopay-rekening (de betaalwijze hangt af van welke betaalwijze je hebt gebruikt bij het aangaan van het abonnement).
Als je hebt gekozen voor een afboeking van je Mangopay-saldo, moet deze voldoende provisie te hebben om je abonnement te kunnen behouden.

Als je het abonnement niet langer wilt verlengen, ga je terug naar de pagina "Abonnementen en diensten" en Klik je op "Afmelden" tegenover "API Pass". Merk op dat je verkopen actief blijven, maar dat er geen verbinding meer is tussen Delcampe en je eigen e-shop